Ethvert menneske og ethvert Functional Medicine forløb er forskelligt. Derfor er det altid bedst at vi lige taler sammen inden du bestiller din første tid, så jeg kan forklare hvilke muligheder, vi har for at arbejde med de helbredsproblemer, som generer dig. Her får du også mulighed for at få svar på dine spørgsmål. Den indledende samtale koster ikke noget.

Du kan bestille tid til en indledende/introduktions telefon samtale med mig ved at trykke her. 

Inden konsultationen udfylder du et kort spørgeskema og sender til mig, så jeg kender din situation og hvad du ønsker hjælp til på forhånd og derved kan være mere præcis til samtalen.

Som udgangspunkt anbefaler jeg altid, at du får taget en basis eller udvidet blodprøvepakke så fortolkning af resultaterne fra denne kan medtages i din første Functional Medicine konsultation. Der kan udledes mange vigtige informationer fra en blodprøveanalyse, som kan give indikationer af hvad de dybereliggende årsager er til dine symptomer. Du kan læse mere om blodprøvepakkerne og hvad de analyserer her

En indledende samtale kan også hjælpe os til at træffe beslutning om det kunne være relevant at sætte gang i en eller flere andre laboratorieanalyser allerede inden din første konsultation, så resultater og fortolkning af disse kan indgå i konsultationen så du kan komme hurtigere igang med selve behandlingen.

Hvis du ikke ønsker at bestille tid til en indledende telefonsamtale, er du velkommen til at ringe eller sende en mail istedet: 

+45 71 96 1996

hej@nutritionnavigator.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig og hjælpe dig godt igang med dit Functional Medicine forløb.

Kontaktoplysninger

​​+45 71 96 1996

hej@nutritionavigator.dk

Nutrition Navigator

Strandvejen 724

2930 Klampenborg

CVR-nr: 32572642

Konsultation eller telefonkonsultation:

Mandag 9 – 12     Teglgårdstræde – Indre København

 

Tirsdag 8 – 18       Stokkerup - Klampenborg

 

Onsdag 9 - 18       Salig - Østerbro

 

Torsdag 13 - 16     Kun telefonkonsultation

 

Fredag 10 - 15       Stokkerup - Klampenborg

 

Blodprøvetagning:

           Mandag 7 - 9       Teglgårdstræde – Indre København